Ekibimizle Tanışın

Tam hizmet sunan deneyimli müşteri ekiplerimiz her gün, günlük işlerinizde size destek oluyor.

Karaoğlan Taşçı

Genel Müdür

Ekim 2023’te Biletix’e Genel Müdür olarak dönen Karaoğlan, biletleme dünyasında 20 yıldan fazla deneyime sahiptir ve bu deneyimin 16 yılını 2000 yılında Etkinlik Yöneticisi olarak çalışmaya başladığı Biletix’te geçirmiştir.

Karaoğlan, Türkiye’deki canlı eğlence sektörü hakkında detaylı bir bilgiye sahiptir ve burada gerçekleşen büyük etkinliklerden bazılarında yer almıştır, bunlar arasında Basketbol Dünya Kupası, FIFA U-20 Dünya Kupası, Şampiyonlar Ligi Finali ve daha birçok etkinlik bulunmaktadır. Karaoğlan, Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. 

zeynep uyanır alan

genel müdür yardımcısı

Zeynep, Ticketmaster Türkiye’de 2011 yılında Finansal Analiz ve Raporlama Koordinatörü olarak başladığı görevine, 2013 yılından itibaren Mali İşler Müdürü ve Finans Direktörü olarak devam etmiş ve Ekim 2023’te Genel Müdür Yardımcısı olmuştur.

Özellikle Ticketmaster Türkiye’deki ilk yıllarında, muhasebe departmanın ve sistemlerinin yeniden yapılandırılması, iç kontrol süreçlerinin düzenlenmesi, raporlama sistemlerinin yenilenmesi konularında aktif olarak rol almıştır. An itibariyle, Genel Müdür Yardımcılığı görevine ilave olarak, Muhasebe & Finans, İnsan Kaynakları ve İdari İşler departmanlarını yönetmektedir.

Semİray Karakoç

Pazarlama ve Satış Kanalları Müdürü

Semiray, şirketin kuruluş süreci ile ekibe katılmış ve özellikle ilk yıllarda “Biletix” markasının yaratılmasında ve projelerin hayata geçirilmesinde yönetici olarak aktif rol oynamıştır.

Şirketin Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, Çağrı Merkezi ve Perakende Satış departmanlarını yönetmekte ve global politikalar doğrultusunda hem tüketiciler hem de organizatörler nezdinde şirket bilinirliğinin arttırılması, hizmetlerin tanıtılması ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarda bulunmaktadır.

 

Engİn İyİgör

Fİnans Müdürü

2011 yılında Finans ve Muhasebe Departmanında Finans Uzmanı olarak göreve başlayan Engin, ilk yıllarında muhasebe departmanının ve sistemlerinin yeniden yapılandırılması, iç kontrol süreçlerinin yürütülmesi ve raporlama sistemlerinin denetlenmesi gibi konularda aktif rol almıştır.

2024 itibarıyla ise Finans Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

caner turan

Satış Müdürü

Ağustos 2023’te ekibe katılan Caner, etkinlik organizatörleri ile güçlü ve kalıcı iş birlikleri oluşturmak ve tüm bilet satış ve dağıtım operasyonunun sorunsuz ve başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlamak üzere çalışmaktadır.

Organizatörlerin gereksinimleri ve hedefleri doğrultusunda, diğer departmanlar ile birlikte çalışan Caner, e-ticaretteki geçmiş deneyimlerinden de yararlanarak, şirket tarafından verilen hizmetlerin iyileştirilerek geliştirilmesine katkıda bulunmaktadır.